středa 1. června 2016

Zuzka Light - Fit za 15 minut

Tak jsem to nevydržela a koupila jsem si ji!!
A můžeš za to ty, ty a ty :D prostě všechny holky, které o ní na blogu psaly... (a taky na facebooku, v televizi, instagramu, a prostě všude)

Zuzka je takovou berlou mého mládí (ok, to je výraz plný paradoxů, kdo asi tak v mládí potřebuje berlu?), ale vážně. Prošla jsem si pubertou, která se blížila svému konci a moje tělo se ze stavu vyhladovění dostávalo po svém a to tak, že nabralo, byla jsem zoufalá, založila jsem první blog a našla tam Zuzku.
Cvičily s ní skoro všechny holky, mamky od kluků i od holky, dlouhonohé i blonďaté a dokonce i milovnice želviček (ty já taky ráda, jako ty želvičky).

Já to vydržela vždy jen chvilku a pak fúúú rychle pryč a cvičit něco jiného.... Ale Zuzka byla všude kolem a její cvičení taky. Nejdříve bodyrock, pak ZWOW a nakonec zůstala Zuzka Light. Celosvětová senzace z České republiky. Blondýna, se kterou když cvičíte, tak chápete, jak k těm břišákům přišla a rozumíte její české angličtině :)

A byly vidět výsledky na holkách, co s ní cvičily a které jsem sledovala na blozích i na ní samotné. (a já si pořád říkala, že je to na mě "moc", moc těžké)

Ještě se mi vyplavují endoFíny po prvním cvičení, knížku jsem vlastně otevřela už na zastávce, abych se ujistila, že cvičit můžu hned po příchodu z práce domů. 

A ano. je to přesně tak, přečtete dvě stránky, podíváte se na správné provedení cviků a můžete jít na to... 
Celkový čas, včetně četby a protažení 25 minut. 
A TEN pocit!!! 
Málem jsem zdechla!!! :D 
Pojďte taky zdechnout!
Pojďte zažít ten skvělý pocit!!
A já Vám příště napíšu, jaká ta knížka je :) 
Zzdemika

2 komentáře:

  1. Zuzka je prostě super a taky uvažuji nad koupením této knihy :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzka je super už roky, ale teď jsem tím vším nadšením z nové knížky, tak pohlcená, že je to ještě lepší :D

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, dotazy i připomínky :o)