pondělí 21. ledna 2013

Den 18 - Vzpomínka na čtvrtek 17.1.2013

Ahoj lidi!

     Času je někdy méně než bych chtěla a tak vám chci ukázat pár fotek, které vznikly už minulý čtvrtek (nebudu vám lhát, ne?)

     To jsem takhle šla venčit pejska (nebydlím s ním, ale někdy ho nemá, kdo vyvenčit tak nastupuje záchranářka Zzdenika :D)... Stojím na kraji zasněženého pole a říkám si: "Chudáček pejsek, celý den je zavřený doma ani trochu pohybu nemá, tak s ním dojdu aspoň na konec pole a zpátky" Nakonec jsme pole obkroužili poctivě po celém obvodu s malou pauzou na hraní si ve sněhu se sněhem :D
     Házet po psovi sníh je fakt sranda :D Srandovně kouše do vzduchu a pak se oblizuje pod žgraničkami :D Tak když držíte kouli, tak si musí dávat pozor na ruce, protože když po vás jde pětatřiceti kilový macek s tlamou plnou zubů, tak je lepší být ve střehu :D :D
     Protože mám velkého psa (křížence boxera s ridgebackem), tak je třeba mít se sebou vodítko a košík... Jenže kam s nimi, když je na poli sundáte a hrajete si? Já si je připínám na kalhoty (důležitým předpokladem je kvalitní pásek, aby vám kalhoty nepadaly :D)
     Víte jaká je hlavní nevýhoda těchto impulzivních nápadů? Že na ně nejste připraveni.... Kromě toho, že jsem měla nevhodný pásek (a pořád mi lezly záda, když jsem se předklonila), měla jsem jen takové ty levné rukavice, co jsou hned mokré a aby mi to nebylo líto, tak jsem na sobě měla své nové 1 den staré boty (já tomu říkám nečekaný zátěžový test :D )
     A jako bonus pár fotek mého macíčka :o) (škoda, že můj foťák není víc přizpůsobený fotkám zvířátek - věděli jste, že zvířátka a miminka se nesmí fotit s bleskem - může jim to pokazit očka...)

27 komentářů:

  1. Anonymní21.01.13 9:52

    Je krásnej! A jak se jmenuje? :-) Já bych hrozně chtěla pejska - spíš teda asi menšího, ale mam smůlu. Do bytu to moc rozumné není a hlavně, přítel i já jsme alergici. Já bych to teda zvládla, ale přítel by hodně trpěl, ten to má horší. Tak chodim venčit aspoň malého brášku :-D Zrovna včera jsme byli na sáňkách :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jmenuje se Atila (jako Hunský bojovník :) ) Tak na ty alergie je to nic moc (vím o čem mluvím :D ), ale když ti pejsci jsou tak úžasní!!! Ten náš letos oslaví 10 let - naštěstí je stále plný síly a energie :o)
      To je fajn, že máš koho venčit :D :D A taky asi víc poslouchá nebo ne? :)

      Vymazat
    2. Jak kdy, občas bych ho přetrhla :-D Ale stejně je to moje zlatíčko a když jsme jen spolu, je většinou k zulíbání :-) Teď mu přišla pozvánka k zápisu a pořád mi vykládá, co tam všechno bude dělat atd. :-D

      Vymazat
    3. to je důležitý, já mám se sestrou dost blbý vztahy, takže ti vlastně trochu závidím (za prvé jsem si přála bratříčka - dycky jsem byla zatížená na chlapy / a za druhé je to dobrá praxe na děti :D - viz. pozvánka na zápis :D :D )

      Vymazat
    4. No vidíš, já mam brášky hned dva :-D Jednomu je 5 a druhému 21, ten bydlí se mnou a s přítelem a neni to s nim vůbec jednoduchý. Ale je to prostě muj brácha a já ho nemůžu jen tak odepsat, jako to už udělal zbytek rodiny...

      Vymazat
    5. Sestra bydlí s mamkou... A je jí 20... A není to tak, že bych ji odepsala, jen jsme každá úplně jiná, jiná a ještě jednou jiná... Se sourozenci si asi buď 100% sedíš nebo jste si lhostejní nebo si prostě nerozumíte... No nic lehkýho - ale teď jsi mě překvapila s tím druhým bráchou (jak o něm nepíšeš, tak jsem na něj úplně zapomněla :D :D )

      Vymazat
    6. Já to nemyslela tak, že jsi sestru odepsala. Chápu to, prostě jste povahově jiná. To se vztahovalo čistě na mého bráchu, protože je mu 21 a vypadá to, že k maturitě ho opět zase ani nepustí..

      Vymazat
    7. Však jasný :o)
      S tou maturitou bych se nenervačila... Já mám kámošku, která jde taky k maturitě až letos a to jí bude tou dobou 25 a už dělá asi 4 školu, protože puberta s některými mává víc než s jinými :D Ale tak zase si to užívají :D :D

      Vymazat
    8. No, užívají - ale kdo to má pořád platit :-D

      Vymazat
  2. Bože, já mám alergii! :-D Musím o tom něco načíst, zatím mi žádné potraviny nevadily a i ty ořechy jsem nějak tolerovala, naštěstí je nějak nemiluji, tak je oželím. Horší by byla alergie na mléko nebo lepek, i když i s těmi se dá dneska žít. :-)
    Máš nádherného macíčka. :-)Taky bych už chtěla pejska, myslím, že jsem k tomu už dospěla. :-D Ale zase je to odpovědnost, a dokud si nebudu jistá, že budu mít na něj dost času, zatím si jej nepořídím. Ale jednou jo. :-) Budu dál znásilňovat psy z ulice. :-D Nedávno jsem tady potkala nádherného, chundelatého, obrovského barzoje! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak jsou horší věci... Mohla bys mít alergii na všechny ořechy a na kokos a jiné dobroty... :)
      Ono je to zodpovědnější... Nechápu lidi, kteří si pořídí psa a pak jsou 12 hodin denně v práci a pejsek trpí doma... A ještě si pořídí malýho poníka (typu doga...) a pes celej den leží... Chudáček...

      Vymazat
  3. Jeeee ten má nádhernej kukuč! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. To je ale krasavec :) Tady se to křížení fakt povedlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Křížení bylo omyl - měl to být čistokrevný boxer s papíry. Bohužel na chatě soused (2 metrová zeď mezi pozemky) vlastní ridgebacka :D :D Dáma si vybrala :D Jeho sourozenci se tak nepovedli, co jsme viděli fotky, tak Atila je krásně žíhaný a to se u sourozenců nepovedlo :) Takže nakonec výhra :o)

      Vymazat
  5. Pejsek je úžasný. Já psy všeobecně zbožňuji. A hlavně procházky s tou naší psí slečnou (zlatý retrívr). Díky ní jsem se vůbec naučila chodit na procházky. :D Že tomu tvému krasavci posílám velkou pusu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pejsek děkuje :o) Zlatý retrívr má hlavně úúžasnou povahu :o) Dobrý výběr :)

      Vymazat
  6. mne by asi vadilo, keby mi to stale udiera do nohy, ale havino je krasny!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne... Vlastně bych o tom ani nevěděla, kdyby mi to netahalo kalhoty dolů :D :D

      Vymazat
  7. Ten je roztomilej
    A to vodítko na těch kalhotech, ahha :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, dotazy i připomínky :o)